Валери Симеонов дава личен пример. Тези нарушения не са от

...
 Валери Симеонов дава личен пример. Тези нарушения не са от
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки осъди протеста в Слънчев бряг: Това е нелепо!

 Валери Симеонов дава персонален образец. Тези нарушавания не са от през вчерашния ден, само че никой не си мърда пръста. Тук не приказваме единствено за звук, само че приказваме и за данъчните и фискалните измами, за подправения алкохол и редица други престъпни действия в тези заведения. Това съобщи евродепутатът Ангел Джамбазки в ефира на Българска национална телевизия, разяснявайки самодейността на вицепремиера да вкара ред по българското Черноморие. По думите му, това, че никой до в този момент не го е направил значи, че хората на локално равнище ги е боязън или работят дружно със притежателите на заведенията, които нарушават разпоредбите. „ Има нормативни актове за работата на тези заведения и те се нарушават от години. Всички знаят това “, акцентира той. „ Начинанието на Валери Симеонов би трябвало да бъде похвалено “, добави той.

По думите му, акцент върху шума по курортите се слага от медиите, другояче инспекциите са всестранни. Джамбазки изясни, че съпротивата от страна на политичеките съперници на Симеонов са доказателство за неуспеха им да се оправят в предишното с тези проблеми.

Джамбазки осъди митинга в Слънчев бряг срещу самодейността на Валери Симеонов. По думите му, това е митинг против спазването на закона. „ Това е неуместно. Има си способи и ред за работа на заведенията, има и правила на шума. Това са го споделили хора, които схващат – лекари “, добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР